Donation af genbrugstøj

 Med en donation af genbrugstøj til en af Trasborgs mange containere er du med til at skåne miljøet. Der er i alt 1900 tøjcontainere fordelt over hele landet. Du er også med til at hjælpe udsatte børn, da Trasborg støtter Red Barnet med et fast beløb. Trasborg er fast samarbejdspartner med Red Barnet, og vi stiller blandt andet containere gratis til rådighed ved indsamlinger.

Donation af genbrugstøj er godt for miljøet

Hos Trasborg er vores mål at bidrage til en bæredygtig udvikling, og derfor arbejder vi hårdt på at opnå zero-waste for al donation af genbrugstøj. Beskyttelse af miljøet er hovedtemaet for os, og vi kan stolt sige, at vi lever op til de omfattende miljøkrav, der i dag stilles til virksomheder.

Det er ikke kun miljøet, der ligger os på sinde, det samme gør etisk og social adfærd. Derfor tager vi medansvar for, at vores samarbejdspartnere aflønner deres personale rimeligt, og at de har ordentlige arbejdsvilkår. Vi rejser jævnligt ud til vores samarbejdspartnere, for at sikre at vi kan stå inde for forholdene. Hvis du giver en donation af genbrugstøj, kan du derfor have tillid til, at alle led i den videre produktion arbejder under forsvarlige forhold.

Dygtige medarbejdere sorterer genbrugstøjet

Efter vi har modtaget din donation af genbrugstøj i en container, bliver tøjet hentet af vores lastbiler og kørt hjem til virksomheden i Taastrup. I virksomheden har vi moderne maskiner til at sortere tøjet ved hjælp af et båndsystem, der kører rundt i hele hallen. Se hvordan sorteringen fungerer i denne video. Vores dygtige medarbejdere sorterer tøjet ud fra farver, mode, kvalitet samt kundernes ønsker, inden det bliver eksporteret til andre europæiske lande eller til Afrika.

 

Tøjet bliver til 240 forskellige produkter

Når du giver en donation af genbrugstøj, kan dit tøj ende som et helt andet produkt til glæde for mennesker i andre lande. Vi tager imod al slags donation af genbrugstøj.

Det indsamlede tøj kan blive til alt fra sko, bælter, legetøj, tasker og klude til industrien til dyner, lagner eller tæpper. Det kan også blive til brugt tøj af forskellige kvaliteter. Ved donation af genbrugstøj er det cirka 95%, der kan genbruges.

Erfarent hold bag Trasborg

Trasborg er en veldrevet familieforretning, der blev etableret tilbage i 1917, og som har tænkt grønt i tre generationer. Som tredje generation af Trasborg står Steen Trasborg for den daglige drift med sine mere end 40 års erfaring. Steens højre hånd er produktionsdirektør Ergün Arkin, der har mere end 30 års erfaring med genforædling af tøj. Det er hans team, der står for håndteringen af tøjet, inden det sendes af sted til den endelige destination.